måndag 21 maj 2012

Lyxiga mamma naglar

Jag brukar alltid ha långa naglar. Mycket för att jag tycker att det är snyggt men också för att jag är lite lat och inte orkar fixa dem så ofta men även för att jag kan! Mina naglar kan bli hur långa som helst. Men nu när jag är mamma till en tre veckors bebis har naglarna fått vara korta. Det ser inte så kul ut. Men igår fick jag räddningen, ett Dior lack av mamman min som därmed gjorde mitt mammaliv bland sprutande bröstmjölk och kladdigt bebisbajs mycket mer glamoröst. Såhär snyggt blev det!

Kärlek i solen

Idag har det varit en perfekt dag. Solen har värmt oss och vi har varit på en långpromenad och sedan myst på balkongen. Nu i kvällssolen myser jag och Leo under hans filt och kärleken och lyckan är total! Tänk att man får ha det såhär mysigt. Bebis är det bästa!

Imorgon ska vi vara ensamma igen och det känns sorgligt. Vi kommer båda sakna pappa Peter massor. Jag och Leo ska till bvc för andra gången och jag ska få ta bort mina stygn äntligen! Hoppas att smärta nsläpper sitt järngrepp sen för nu har det faktiskt gjort ont bra länge!

söndag 20 maj 2012

Födelsedagskalaset!

För ett tag sedan kom jag på att jag ju fyller år snart och att det vore ju kul om det hände nått denna dag. Så jag bjöd in några på fika... Och det var bra gjort för oj vad kul. Det kom massor av härliga vänner och släkt och både firade mig och gullade med huvudattraktionen Leo. Vi bakade igår och idag så att det stod härliga till och nästan allt gick åt. Det är ju trist att prata väder men vilken tur att det var så fint för jag vet inte om vi fått plats inne, så många som dök upp.

Tack till alla er som kom! Och tack för alla paket, blommor och kort. Det hade jag faktiskt glömt bort att man ska få! Dessutom var ca hälften av presenterna bara till mig! Något jag definitivt inte trott med en snart tre veckors bebis. Lyx.

Födelsedagsmorgon!

Idag fyller jag år. Fick ett fint uppvaknande där Leo tog ton och sen kom hela familjen, - min pappa som är på resa, in med bricka med frukt och blommor och paket och sjöng fint. Jag fick böcker, kläder och ett dior nagellack av mamma och älsklingen gav mig en one piece. Helt otippat men så bra! Gillar att de ber om önskelistor som de sen helt ignorerar. Det är kul att bli överraskad! Sen blev det fruktfrukost som är tradition hos oss. Gott!!!

Senare kommer en hel drös med folk som ska fika och spana in Leo. Det blir skoj! Vädret är underbart idag så förhoppningsvis får alla plats.