lördag 18 augusti 2012

Allt på en gång...

Visst är det så det känns ibland i alla fall.

Idag har jag sålt min katt som jag haft i fem år. En katt som varit mitt allt. Det var hon och jag. Jag vet att det är rätt val och det känns som ett moget beslut för det hade varit egoistiskt att ha henne kvar. Hon skulle vantrivts i vår nya bostad & min familj klarar inte av katthåren. Även om jag vet att det är klokt så har det svidit i hjärtat och magen hela dagen och tårarna har varit många. Ni som haft äran att lära känns Shiva närmare vet varför. Det fina är att vi är välkomna att hälsa på när vi vill. Och det ska jag, var så säker lilla katt, jag kommer aldrig överge dig!

Och imorgon är det äntligen visning på vår lägenhet, hela dagen har jag tömt och städat i skåpen, garderoben, handlat och sorterat blommor i vaser och på balkongen. Pust. Och så lilla Leo mitt i som inte är helt nöjd med livet alla gånger nu. Tänder på g, utvecklingssteg och mycket stress i luften. Lilla ponken.

Är så nervös inför visningen. Får vi den såld så får vi vår drömläge het. Och som vi längtar dit! Så har du ett par tummar och tår lediga, håll dem gärna för oss.

Just ja, mitt i gråten idag fick jag tårta och paket av min älskade man, det är ju min namnsdag! Gulle honom.