torsdag 24 november 2011

Varför så tyst?

"Varför är det så tyst på din blogg?" har många frågat de senaste månaderna. Kul att ni läser och vill veta hur det går för oss. Och trist att jag slutade. Men självklart finns det en ordentlig anledning: Jag är inte så bra på att skriva om det som inte är det viktigaste för mig. Och de senaste månaderna har något annat varit det enda jag tänkt på: Det växer ett liv inne i mig! Och innan vi hade hunnit berätta för alla nära och kära att vi ska bli föräldrar i vår så ville jag inte avslöja det här och därför blev bloggandet hela liggande i dvala.

Men nu är nyheten ute! Och nu har jag längtat efter att få uppdatera er på vad som händer här hemma! Ni som nu ser fram emot att läsa om bebis fix framöver kommer nog inte bli helt besvikna. Men jag har hittills faktiskt hållit mig ganska bra. Förutom att köpa en amningsfåtölj och byta upp oss till en större säng, med plats för tre, och så är en annan soffa på väg in i hemmet, och och och... Men det är lite för att vara mig!

Så, nu: köket! Vi är självklart inte klara än, ni vet hur man gör: nästan klart och sen vilar man lääänge. Kvar att göra är att välja kakel, fortfarande, och att sätta upp bänkbelysning samt att måla klart luckorna i kökets gamla del. Men! Det fungerar och det känns så skönt! Mer yta och fint! Här är bilder från renoveringen.

När vi rev den gamla delen hittade vi en skattgömma under ett skåp. En hel hög med filmisar, bokmärken och leksaker. Först såg vi bara några under allt damm, men det var en hel del roligheter där.



När allt hade rivits ut var det endå inte då mycket, tyckte jag...

Och sen var det bara att göra rent, laga golvet och taket och väggen, och tapetsera och bygga och måla och dra el och... pust! Tack pappa och mamma för all er hjälp!

Och vårt rum i vår lilla etta såg ut såhär under flera veckor...


Kaos är det mista man kan säga. Bra start på en graviditet... nja...
Kul att vara tillbaka!