fredag 5 oktober 2012

Politikerhatet under lupp

Jag har länge funderat på det enorma politikerhat som ständigt bubblar upp. Allt tycks vara DERAS fel och de är ju bara maktgalna giriga människor enligt samtal på tunnelbanan, facebook statusar mm. Jag själv är inte aktiv politiker men jag blir ändå alltid riktigt stött när de där åsikterna sipprar fram. För har ni tänkt på hur mycket tid, energi, svett och tårar, timmar i diskusioner, evighetslånga möten och samtal med folk som har just den där bilden av dem som de gör? De allra flesta ger allt utan ersättning. Varför? Jo för att de vill göra vårt samhälle bättre. Visst gör en del karriär men de flesta kämpar och sliter utan den moroten.

Jag är imponerad av dem och vill säga TACK för allt bra ni gör!

torsdag 4 oktober 2012

Kanel, vanilj eller kardemumma

Vet inte vad jag gillar bäst men inleder kanelbullensdag med vaniljbullar, rebell som man är!

måndag 1 oktober 2012

5 månader av lycka!

Hurra! Idag blir Leo 5 månader.
Världens sötaste nos har jag pussat på varje dag och älskat sen första andetaget... Egentligen längre...

Han är en helt fantastisk person. Jag är förundrad hela tiden över att jag haft en sån tur. Den sötaste bebisen jag sett, charmigast i världen. Finaste leendet, bästa busminerna och ett skratt som får alla problem och all trötthet att försvinna på sekunden.

Livet är vackert med min fina familj.
(nu blir det stöld från prins Daniel)
Leo och Peter, störst av allt är kärleken! Jag älskar er!

Jag och Leo har firat dagen med att dansa samba och lyssna på musiken till filmen Rio hela förmiddagen. Nu sover han så sött och senare ska vi gå ner till sångstunden på öppna förskolan. Och ikväll ska Leo få äta nått extra mumsigt.

Hurra för Leo idag!