lördag 22 september 2012

Att utstråla lycka

När man tvingas vakna innan kl 7 på morgonen en vanlig söndag efter en natt men många amningar och för lite sömn får man passa på att tänka lite på veckan som gått. De senaste dagarna har jag varit krasslig. Ont i bihålorna och snorig, lite feber och sådär. Leo är också snorig. Låter så läskigt när hans andning blir störd, när det rosslar till. Att vara sjuk och behöva stanna upp känns jättejobbigt när hela hemmet är i kaos. Man vill ordna det fint och kan man inte det vill man få gå ut men inget av det går. Men innan dess så hände härliga saker. Vi har varit på öppna förskolan och på bio, köpt massor av härlig inredning och det härligaste av allt är att massor av folk har kommenterat att jag ser lycklig ut. "Det strålar om dig". Även "vanliga" främlingar på tunnelbanan. Ni vet ett medelålders par med barnvagn. Bara sådär. "hur gammal är din bebis... Vet du att du strålar av lycka?"

Just just nu är jag väll inte jätte lycklig. Vill bara sova! Men det är skönt att tänka på det. Leo och livet gör mig så lycklig så att till och med främlingar reagerar. Härligt!

Och visst finns det mycket att känna lycka för nu! Världens finaste familj exempelvis.

tisdag 18 september 2012

20 veckor

Idag blev världens bästa bebis 20 veckor. Det firades med paket från både mamma och pappa. Första paketet han öppnade själv, med liiiite hjälp. Vi firade också med sång på öppna förskolan, nya bekanta och en mysig nattning... Och en massa bus, gos och skratt så klart!