torsdag 1 mars 2012

Galna föräldrar


Lång kö idag till Barnens hus som hade special erbjudanden. Vi stod såhär långt fram tack och lov, men det var säkert 70 - 100 meter kö. Kändes som att vänta inför en rock konsert, fast med barnvagnar och småbarn och gravida magar överallt. I väntan på insläpp började vi prata med en fin familj som stod bakom oss. Och när vi kollat igenom alla erbjudanden och "bara" valt ett regnskydd så var kön till kassan genom hela butiken så att det skulle ta minst 1,5 h tills vi fått betala. Folk knuffades och välte saker och det var vilt. Men så såg vi att den trevliga familjen stod vid kassan och vi kastade oss fram och bad dem köpa den åt oss. Och de sa ja, så mannen min sprang till närmaste bankomat och jag stod och småpratade med dem. De var så söta och ville ge oss 1 kr tillbaka och allt. Men nej, de fick behålla den kronan för timmarna vi sparade. Regnskyddet har myggnät framtill och passade perfekt till vår vagn. Och istället för 300 kr betalade vi 100. Men mest fynd kunde man göra på produkterna till lite större barn, som bilbarnstol och vagn till större barn. Så nästa gång, blir väll i höst eller nästa vår, så ska vi hänga på låset igen.

Idag är Leo "klar" till 80 % och det är 56 dagar till BF. Börjar bli spännande.

På föräldrarutbildningen fick vi testa TENS apparaten och funderar nu på om vi ska hyra en inför förlossningen. Men det är ganska dyrt... 450 kr. Kanske ska testa den igen nästa gång vi hälsar på hos barnmorskan först. Någon som har erfarenhet av det?

2 kommentarer:

  1. Köp en TENS på Clas Ohlsons för 500 kronor istället, och sälj den vidare sen om ni inte vill ha den! Jag köpte en inför min först förlossning och har använt den även inför andra barnet, samt lånat ut den till flera kompisar. en bra investering.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Superbra ju!

    SvaraRadera